Boilers en geisers Enschede

In veel woningen in Nederland wordt water verwarmd met behulp van een boiler of geiser. Hierdoor is de warmwatervoorziening gegarandeerd goed geregeld en staat er niet boven iemand onder een koude douche als u beneden de kraan open draait. Wilt u ook een geiser of boiler laten plaatsen? Voor het aansluiten van alle mogelijke warmwatertoestellen bent u in Enschede aan het juiste adres bij onze experts.

Boilers en geisers Enschede: verschillen

Boilers en geisers zijn niet hetzelfde. Boilers hebben een voorraadvat met warm water. Hierin wordt warm water opgeslagen totdat het gebruikt wordt. Dit heeft als grootste voordeel dat u niet lang hoeft te wachten op warm water uit de kraan, dit is direct beschikbaar. Een geiser zorgt voor warm water, waarbij dit pas wordt opgewarmd op het moment dat de warm waterkraan wordt aangezet. Dit heeft als voordeel dat er geen energie wordt gebruikt voor het soms onnodig warm houden van water in een voorraadvat. Een ander voordeel van de geiser is dat deze een onbeperkte hoeveelheid warm water kan leveren.

Boilers en geisers Enschede: problemen?

Net zoals voor een CV ketel is ook voor een boiler of geiser af en toe onderhoud nodig. Dit voorkomt dat er op een vervelend moment een storing of lekkage optreedt. Schakel eens in de zoveel tijd een expert in die uw geiser onderhoudt en schoonmaakt, dit verlengt de levensduur aanzienlijk en gaat slijtage tegen. Warmwatertoestellen zijn sterk en gaan niet gemakkelijk stuk, toch kan een probleem altijd optreden. Ook bij lekkage of storing van uw geiser of boiler kunt u daarom op ons rekenen! Wij zijn uw specialist op het gebied van reparatie en zijn u graag van dienst. Onze service gaat zelfs zo ver dat wij dag en nacht voor u klaarstaan, 365 dagen per jaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 085 - 106 13 39. U kunt ook ons contactformulier invullen, wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op!