CV storing in Enschede

Een uitgevallen CV ketel is erg vervelend. U merkt de CV storing al snel op: de ketel maakt lawaai, of u heeft opeens geen warm water meer en kun dus niet douchen. ’s Winters zit u in de kou als de verwarming niet meer aanslaat. Met een beetje geluk is het resetten van uw systeem genoeg om het probleem op te lossen. Zet de ketel aan en uit en kijk of deze weer zijn werk doet. Vaak laat het display ook een code zien. In de handleiding of op internet kunt u vinden welk probleem deze foutcode aanduidt.

Lukt het u niet om de CV storing zelf op te lossen? Schakel dan in omgeving Enschede Velo van der Bij in. Wij hebben altijd een CV monteur paraat die bij u langs kan komen. Zowel in de zomer als in de winter zijn wij snel ter plaatse. Zo hoeft u nooit lang zonder verwarming of warm water te zitten! Bel ons via 053 - 208 70 09 voor razendsnelle service in Enschede.

Plotseling CV uitgevallen?

Tegenwoordig zijn er talloze merken die goede CV ketels op de markt brengen. Een CV storing kan echter altijd onverwachts opspelen. Als uw CV ketel uitgevallen is kunt u informatie van de fabrikant raadplegen voor een oplossing. Voor meer informatie over CV storing bij een specifiek merk bekijkt u de volgende pagina’s:

Bel voor hulp bij CV storing in Enschede

Onze monteurs hebben ervaring met vrijwel alle toestellen en merken. Als u de storing direct verholpen wilt hebben schakelt u dus Velo van der Bij in. Wilt u op korte termijn een afspraak inplannen? Bel dan of vul het online contactformulier in. U hoort dan zo spoedig mogelijk van ons.