Problemen met uw radiator

U kunt Installatiebedrijf Velo van der Bij voor alle werkzaamheden die te maken hebben met uw installaties inschakelen. Van de aanleg van vloerverwarming tot het plaatsen van een radiator: u kunt op ons rekenen! Wij zijn in de regio Enschede uw expert op het gebied van verwarming en hebben altijd een radiator in ons assortiment die voldoet aan uw wensen.

Ook voor problemen met uw radiator kunt u bij ons terecht. De radiator wordt niet warm? Of de verwarming tikt? Onze vakmannen beschikken over jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat u snel weer kunt genieten van de warmte. Bij spoed kunt u ons zelfs 24 uur per dag bereiken voor een snelle oplossing. Nadat u 085 - 106 13 39 gebeld heeft komt er zo snel mogelijk een verwarmingsmonteur naar u toe.

Radiator aansluiten

Het installeren van uw radiator laat u met een gerust hart over aan een vakman van ons installatiebedrijf in Enschede. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn en plaatsen uw radiator vakkundig. Voordat wij uw radiator plaatsen gaan wij een gesprek met u aan. Hierin bespreken wij onder andere uw wensen en budget. Aan de hand hiervan stellen wij een vrijblijvende offerte voor u op. Iedere radiator is anders, wij zullen deze dan ook altijd installeren op de manier die bij uw woning en situatie past. Zo krijgt u in Enschede de beste verwarming tegen een scherpe prijs!