CV onderhoud in Enschede

Regelmatig CV onderhoud door een specialist kan de levensduur van uw installatie met vele jaren verlengen. U voorkomt hiermee dat er vervelende storingen voorkomen, behoudt het rendement en blijft dus zuinig stoken. Hoewel nieuwe CV ketels langer mee gaan, is het verstandig om ook deze minstens één keer per jaar te laten checken. Inspectie van de CV ketel brengt eventuele gebreken aan het licht en is tegelijkertijd een onderhoudsbeurt. In Enschede en omgeving is Velo van der Bij beschikbaar voor deze werkzaamheden.

Werkzaamheden bij CV ketel onderhoud

Bij een onderhoudsbeurt controleren we uw CV ketel op allerlei mogelijke risicofactoren. Denk bijvoorbeeld aan lekkage of slijtage. Ook zorgen wij voor een optimale werking van het systeem en dus een maximaal rendement. Voor de garantie van een CV ketel is het noodzakelijk dat u een professionele inspecteur onderhoud laat plegen. Ga dus niet zelf aan de slag!

Schakel Velo van der Bij in om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw CV ketel in Enschede. Het is mogelijk om eenmalig of periodiek onderhoud te laten plegen. Informeer via 053 - 799 00 55 naar ons onderhoudscontract voor CV of maak een afspraak. Via de website kunt u ook het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!