HR Ketel Enschede: laat uw oude ketel vervangen door een HR ketel

Heeft u nog een oude CV ketel? Laat deze dan vervangen door een zuinige HR ketel. Een ‘ouderwetse’ CV ketel zorgt namelijk alleen voor verwarming van uw woning, voor uw warmwatervoorziening was het nodig een aparte boiler te plaatsen. De combiketel zorgde ervoor dat er geen aparte boiler meer nodig was, deze verwarmt namelijk zowel uw woning als het water dat uit uw kraan komt. De combiketel is verkrijgbaar in verschillende rendementen: hoog rendement (HR) en verbeterd rendement (VR).

HR Ketel Enschede: ketel informatie

Een HR ketel is een ketel die werkt op aardgas. In vergelijking met de oudere gasketels levert deze ketel een hoger effect op, waardoor u energie bespaart. Dit hogere resultaat wordt bereikt door condensatie. Koud retourwater wordt in een warmtewisselaar voorverwarmd met rookgassen waardoor condens ontstaat en water wordt overgedragen. Alle HR ketels zijn daarom voorzien van een condensafvoer. De HR ketel is er in drie klassen. HR 100 staat voor minimaal 100% rendement, HR 104 voor minimaal 104% en HR 107 voor minimaal 107% . Een HR ketel is duurder dan een VR ketel, maar is wel zuiniger. Wilt u meer weten over HR ketels? Neem dan contact op met een van onze specialisten in Enschede. Wij staan u graag te woord.

HR Ketel Enschede: bespaar op uw energiekosten

Wilt u ook besparen op uw energiekosten? Onze vakmannen geven u graag advies en kunnen tevens uw HR ketel installeren. Deze ketels hebben een hoog rendement en daardoor kunt u de kosten van het vervangen er al snel uit hebben. Duurzame verwarming is dus een investering die niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

HR Ketel Enschede: onze diensten

Interesse in onze diensten of benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? In Enschede en omgeving kunt u niet alleen op ons rekenen als het gaat om de installatie van uw HR ketel. Reparatie en onderhoud zijn ook twee diensten die horen bij onze service. Voor alle ketel werkzaamheden staan wij voor u klaar! U kunt ons bereiken door ons contactformulier in te vullen, wij nemen vervolgens contact met u op! Liever bellen? Dat kan, wij zijn telefonisch bereikbaar via: 085 - 106 13 39